Hvordan bestemmes renten?

Renten på et lån uten sikkerhet bestemmes av banken som gir deg lånet. Banken har ingen plikt til å gi deg en god rente eller gi den en rente som er den beste renten de kan gi deg. På denne måten er det vanskelig å vite hva som egentlig er den beste renten for deg fordi kun å gå inn i en bank å søke gir deg kun en rente uten at du vet noe mer enn det. En god rente er en rente mellom 6-12%. Høyere enn det er ikke så veldig bra, men samtidig så kan det være det eneste lånet du får og i den sammenheng er det veldig bra.

Hvilke krav stilles til søker?
Når du søker på et forbrukslån vil banken kreve ting fra deg. Du må oppfylle de krav som banken setter. Her kan det være forskjellige krav som stilles ut ifra hvor mye som søkes om eller ut ifra hva slags bank du faktisk bruker. Typiske krav er krav til alder, inntekt gjeld og annet. Det er med andre ord ganske grundige krav som stilles til søkeren og det er heller ikke så lett å få et lån. Det krevers noe fra deg som søker.

Hvordan innfris lånet?
Når du har et lån vil du vanligvis bli kvitt lånet så fort som mulig. Det kan hende at dette lånet kan bli kvitt på forskjellige måter. Enten så kan du bli kvitt lånet ved at du betaler det ned. Det kan ta år for noen lån og tiår for andre lån. Hva som passer deg best avhenger av deg som person. Den andre måten å betale det ned er før betalingstiden er ute. Det er helt gratis og koster deg ingenting.

Related Posts

Dyr koster penger

Dyr Dyr er menneskets beste venn er det noe som heter. Om du liker dyr eller ikke liker dyr er

Investering

Hus er kanskje den viktigste gjenstanden vi kjøper. Når vi kjøper et hus gjør vi det mest sannsynlig for å